Brasiliansk Jiu-jitsu

Är en form av brottningsbaserad kampsport där slag och spark ej är tillåtet. Man söker efter att få dominanta positioner där man via grepp (ledlås och stryp) tvingar motståndaren att ge upp. En stor del av träningen fokuserar på markbrottning (ne-waza). Träningen utförs antingen i en gi eller i shorts och t-shirt. Stilen populariserades på 90-talet i samband med UFC och har nu blivit en viktig del i MMA. 

Träningen inkluderar kroppskontroll, teknik samt sparring (kamp under kontrollerade former).

Submission Wrestling

Är en brottningsstil som inkluderar stryp och ledlås samt tekniker från traditionell brottning.

Submission wrestling är en grundpelare i dagens MMA utövning.


Träningen utövas i shorts och t-shirt alternativt rashguard och tights.

Träningen inkluderar kroppskontroll, teknik samt sparring (kamp under kontrollerade form).
MMA

MMA (Mixed martial arts) är en kampsportsform där man kombinerar flertalet olika stilar till ett gemensamt regelverk. 

Träningen innefattar såväl slag och sparktekniker samt brottning.


Träningen utövas i shorts och t-shirt alternativt rashguard och tights. Det rekommenderas att använda munskydd samt suspensoar och passande handskar och benskydd

Våra stilar och träningsformer

Mittsträning striking


 

Ett pass som fokuserar på just mittsträning. Detta innebär att vi jobbar med olika slag och sparkkombinationer på mittsar för att förbättra kondition och teknik.

Detta är ett perfekt pass för dig som är nyfiken på att prova på kampsport men ej känner dig redo för kampmoment eller för dig som vill jobba upp formen lite extra.

Cirkelträning fys och rörlighet

Ett superbra allround-pass som bygger upp dig från grunden. Vi startar med ordentlig uppvärmning och går sedan över till intervallbaserade träningsstationer där hela kroppen aktiveras. Vi avslutar med rörlighet och en härlig avslappning. Passar alla åldrar och nivåer.

Självförsvar

Vi kör regelbundna självförsvarskurser öppna för alla som vill bli bättre på att hantera andra, kunna försvara sin sfär och få verktyg i osäkra situationer.