Om oss

Sorunda Kampsport är en ideell idrottsförening med fokus på kampsport, främst brasiliansk jiu-jutsu och submission wrestling. 


Vår vision

Vår vision är att fler ska hitta glädjen i kampsport och vad den kan erbjuda en som individ.


Med kampsporten som utgångspunkt så har man möjlighet att träna rörelse, koordination, balans, styrka, fallträning och uthållighet samtidigt som man lär sig att interagera med andra. Som grädde på moset får man också verktyg att kunna försvara sig själv och sin sfär.


Utöver de rent fysiska fördelarna är även psykiskt välmående, självförtroende, kamratskap och tillhörighet några av de saker kampsporten kan ge dig. 


Vår ambition och målsättning är att bygga en klubb för alla, såväl stora som små och med olika förkunskaper, från nybörjare till etablerad. Vi brinner för att främja rörelse och den allmänna

folkhälsan och tycker att Brasiliansk Jiu-Jitsu och kampsport är ett fantastiskt sätt att göra det på.


Som boende i Nynäshamns kommun vill vi vara med och skapa en levande landsbygd och erbjuda en fritidssysselsättning som engagerar både barn och vuxna. Vår målsättning är att utöka utbudet av kampsport samt att komplettera med
övriga aktiviteter såsom styrketräning och yoga så att alla kan hitta en aktivitet de gillar.


Våra tränare

Robin Lundström har instruerat och utövat kampsport i 15 år, främst brasiliansk jiu-jitsu och submission wrestling men även MMA och Thaiboxning. Han har instruerat såväl nybörjare som erfarna atleter och haft riktade utbildningsinsatser mot idrottsföreningar, självförsvarskurser och svenska polisen.


Till vardags arbetar han som sjukgymnast i nynäshamn.


Robin är legitimerad sjukgymnast, har utbildning inom styrkelyft och idrottspedagogik och svart bälte i Brasiliansk Jiu-Jitsu.


Richard Bergflo har en bakgrund inom styrketräning och konditionssporter. Det var kärlek vid första ögonkastet när han prövade på brasiliansk jiu-jutsu för första gången och på den vägen är det. 


Som utbildad jurist och tidigare advokat arbetar Richard inom finansbranschen.